Звездата на Големия брат сблъска гръд с Глория

Битка в най-дългото риалити музикално шоу у нас, Мюзик Айдъл, навлезе в решителната си фаза; Десислава се изправи срещу Глория
7 май 2007 16:43,
Звездата на Големия брат сблъска гръд с Глория
Десислава стъпи в територията на Мюзик Айдъл. Снимка: Мюзик Айдъл
Битката в най-дългото риалити музикално шоу у нас, Мюзик Айдъл, навлезе в решителната си фаза.

Финалистите вече са шест, след като от шоуто отпадна Илияна Ковачева. Учителката от Дряново вдигна на крака целия си роден градец да я защитава срещу тенденциозното отношение към нея от страна на представителката на журито Йорданка Христова. След редица нападки и все пак извинение от страна на естрадната прима, Илияна си тръгна.

Концертът, след който Илияна напусна шоуто, се оказа преломен за Мюзик Айдъл. „Идолите“ пяха дуети помежду си и заедно с някои от най-известните родни музикални имена.

Стефан Лалчев от Бургас пя с Катя от Ритон, Кремена Димова си партнира с Миро от Каризма, един от фаворитите – Теодор Койчинов пя със Силвия Кацарова, а най-големият му конкурент Пламен Пътов отпусна глас с Мария Илиева.

Двете секс икони на шоуто – Невена Цонева и Преслава Пейчева пяха съответно с фолк-рапъра Устата и напълно забравения Красимир Гюлмезов от известния през 80-те години дует Шик.

Илияна Ковачева пя с Борис Солтарийски песен на Сашо Роман, която й изигра лоша шега и в четвъртък публиката я изгони.

Именно шоуто в четвъртък се оказа доста знаково, тъй като в Мюзик Айдъл се включи тоталната звезда на ВИП Брадър – поп фолк певицата Десислава.

Русокосата и едрогърда изпълнителка смело стъпи в чуждия формат, след като изненадващо бе победена в Големия важен брат с еднопроцентова разлика от "Жената от народа".

Десислава изтърпя закачките на водещите Иван и Андрей относно нейната гръдна обиколка, докато колежката й Глория наблюдаваше през смях сцената.

Всъщност най-малко 50% от успеваемостта на Мюзик Айдъл се дължи именно на Иван и Андрей, които внасят огромна глътка свежест и разчупват атмосферата в цялото шоу, което без тях малко или много би приличало на Мелодия на годината.

В понеделник предстои големият концерт на живо, в който шестимата финалисти ще представят по една песен в съпровод на оркестъра на Вили Казасян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание